2 997 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 29.10.

Popis produktu

Věrná reprodukce originálních zemědělských strojů, vozidel a příslušenství značky ROLLY TOYS. Doporučujeme dětský bagr Rolly Digger Volvo, ve kterém se dítě bude cítit jako dospělý obsluha stavebních strojů.

Je to ideální vozidlo pro děti ve věku 3 až 5 let. Bagr je inspirován skutečnými stavebními stroji značky Volvo, což z něj činí realistickou a vizuálně atraktivní hračku pro děti. Má plně funkční rameno bagru s lžící, díky čemuž dítě může ovládat rameno pomocí páky. Rameno umožňuje kopat a přenášet písek, hlínu nebo jiné lehké materiály, což činí hru ještě zábavnější. Horní část bagru se může otáčet o 360 stupňů, což umožňuje snadnou manipulaci a práci na hřišti v různých směrech, jako opravdový bagr. Podporuje kontrolu, jemnou motoriku a koordinaci ruka-oko. Bagr je vybaven širokými koly a pevnou základnou, což zajišťuje stabilitu při použití. Dítě může bezpečně sedět na bagru a ovládat pohyby stroje. Bagr Rolly Digger Volvo vyniká nejen vysokou kvalitou provedení a atraktivním vzhledem, ale i dlouhou životností. Je vyroben z odolného materiálu a vydrží i intenzivní hraní. Díky bagru Rolly Digger Volvo si děti mohou užívat hodiny zábavy venku a nechat volný průchod své fantazii. Ať už samy, nebo s kamarády, toto vozidlo se jistě stane oblíbenou hračkou malých dobrodruhů. Tento jedinečný bagr podporuje fyzický rozvoj dítěte, koordinaci, rovnováhu a rozvoj smyslů, včetně koncentrace. Nespornou výhodou pro dítě je, že si rozvíjí také sociální dovednosti prostřednictvím hry na role.

Výrobce dbal na kvalitu bagru Rolly Digger Volvo. Je dostatečně velký, aby dětem poskytl vzrušující zábavu, ale zároveň kompaktní, aby byl snadno skladovatelný.

CHARAKTERISTIKA PRODUKTU:
– Bagr v licenci VOLVO
– Model: Rolly Digger Volvo
– Výrobce: Rolly Toys
– Maximální hmotnost dítěte: 50 kg
– Odolný plastový materiál, odolný vůči povětrnostním vlivům
– Rameno bagru s funkční lžící
– Otočná konstrukce (360° rotace)
– Pohyblivá lžíce ovládaná pákou
– Věk dítěte: 3–5 let
– Barva: žlutá a černá, inspirovaná vozidly značky Volvo
– Stabilní konstrukce na širokých kolech, zajišťující bezpečnost
– Hračka určená pro venkovní použití, ideální do pískoviště nebo na zahradu
– Splňuje evropské bezpečnostní normy

ROZMĚRY PRODUKTU:
102 x 43 x 74 cm
– Hmotnost: 4,1 kg

ROZMĚRY BALENÍ:
47 x 41,5 x 32 cm
– Hmotnost s balením: 5,0 kg

Kód57131
Barva
Černá
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
MILLY MALLY
Materiál
Plast/kov
Doporučený věk
od 3 let
Vodící tyč
Bez vodící tyče
Nosnost
Do 50 kg
Typ kol
Plastová kola
Funkce
Základní